Kwaliteitsgarantie

HACCP

Het is onze betrachting om u een voedselveilig product aan te bieden. Een erkend dierenarts controleert ons hierdoor op regelmatige basis op de meest strenge HACCP normen. Vers binnengekomen producten worden bij aankomst op het bedrijf onmiddellijk gecontroleerd op versheid en kwaliteit door ons gekwalificeerd personeel. Een gecentraliseerd temperatuurcontrolesysteem garandeert ons verder dat de koudeketen niet doorbroken wordt en de vis op de correcte temperatuur bewaard wordt, ook tijdens het transport naar de klant toe. Tot slot voert een erkend laboratorium regelmatig chemische en bacteriologische analyses uit op onze producten. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat hygiëne één van de kernwaarden binnen onze onderneming is.

Duurzame visserij en milieu

Ook wij bij Quisquater willen de overbevissing tegengaan en ervoor zorgen dat de volgende generaties nog kunnen genieten van het beste wat de zee te bieden heeft. Daarom is het is voor ons belangrijk om zoveel mogelijk duurzaam gevangen of gekweekte vis aan te kopen. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt en de natuur onder water wordt gerespecteerd. Ook willen wij onze ballast op het milieu tot een minimum herleiden door het gebruik van verschillende afvalverwerkende machines en herbruikbare verpakkingen.

Service en flexibiliteit

Wij dragen service en flexibiliteit hoog in ons vaandel. Onze klanten worden daarom bij het plaatsen van de bestellingen van A tot Z bijgestaan door onze ervaren medewerkers, die rekening houden met de eventuele veranderingen op de markt en behoeften van de klant. Problemen achteraf worden hierdoor tot een minimum herleid.

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn
leveren wij dan ook 7 dagen op 7.