Visbedrijf Quisquater onderscheidt zich door het aanbieden van een totaal productenpakket

Quisquater, uw leverancier bij uitstek

Uw bestellingen worden met de grootste zorg klaargemaakt en bewerkt (fileren, ontvellen, panklaar maken, portioneren,…) door ervaren vakmensen in ons eigen atelier en dit volgens de wensen van de klant om vervolgens te worden afgeleverd door onze eigen gekoelde bestelwagens.

De verwerking gebeurt volledig volgens de strengste HACCP-normen waardoor wij een 100 % veilig kwaliteitsproduct garanderen. Wij bieden tevens interessante all- in formules aan voor verenigingen die een mossel- of eetfestijn wensen te organiseren!

Wij richten ons louter en alleen tot vis- en visgerelateerde producten, wat bijgevolg onze service en kwaliteit naar een onvergelijkbaar niveau tilt! Een bestelling die voor 4 u ’s nachts wordt geplaatst, staat voor 11 uur ‘s morgens bij de klant!

Onze trots: ijskoud verpakte vis met een warme service!

Bestellen kan gemakkelijk via mail: bestelling@quisquater.be!

  • Bij Quisquater ben ik steeds zeker van dagverse producten en een vlotte samenwerking.
    Daniël Antuna, ’t Stoveke
  • Ruim 6 jaar tevreden over hun correctheid, dienstverlening en versheid van de producten die zij hoog in het vaandel dragen.
    Alex Troffaes, Tybeert
  • Om een topgerecht te creëren kunnen we alleen werken met de beste ingrediënten. Hiervoor kan ik rekenen op de inzet van de mensen van Quisquater.
    Lode De Roover, Eerste Kok van België ’11

Benieuwd naar ons aanbod?

Alle verse vissoorten, groot assortiment schaal- en schelpdieren, verdeler kwaliteitsmosselen Prins & Dingemanse/Roem van Yerseke en eigen huismerk ‘Quisquater’, gerookte viswaren, gemarineerde visproducten, diepvriesproducten.

Bekijk ons aanbod

Geïnteresseerd?

Elk bedrijf en evenement is anders. Daarom bespreken we graag samen met jou alle mogelijkheden, specifiek afgestemd op jullie wensen.

Contacteer ons